Cotlet de porc la grătar cu nectarine

Cotletele de porc la grătar cu nectarine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 447 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de cotlet de porc tăiat în centru, nectarine, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Balsamic Cu Nectarine La Grătar, Carne de porc la gratar cu nectarine, și Salată de mușchi de porc și nectarine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați cimbru, 1 lingură de ulei și usturoi într-un castron mic. Frecați amestecul de ulei uniform peste Cotletele de porc; presărați sare și piper negru.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 10 minute.
În timp ce carnea de porc stă, tăiați nectarinele în jumătate; aruncați gropile.
Combinați zahărul, rămânând 1/2 linguriță de ulei, chimen și ardei roșu într-un bol mic.
Presărați amestecul de zahăr uniform pe părțile tăiate ale nectarinelor.
Așezați nectarinele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Tăiați nectarinele în pene; acoperiți uniform cu brânză mascarpone.
Serviți cu carne de porc.