Cotlet de porc la gratar cu sos sat

Cotletele de porc la grătar cu sos sat sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 446 calorii, 41G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți apă, cotlet de porc, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc La Gratar Cu Sos Sat, Carne de porc sat cu sos mirin-arahide, și Cotlet de porc la grătar cu sos de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
castravete feliat; arahide tocate; pene de tei
Pur și simplu toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc într-un blender.
Se transferă într-o cratiță mică și grea și se aduce la foc mic, amestecând, la foc mediu-mic. Sos subțire, dacă se dorește, cu 1 până la 2 linguri de apă.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz).
Se usucă carnea de porc, apoi se presară peste tot cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Grătar cu ulei, apoi grătar carne de porc, acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind o dată, până când este gătit, aproximativ 5 minute în total.
Orez perfect aburit sau Pilaf de orez cu plante de chimen
Carnea de porc poate fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, mare (cu 2 arzătoare), la foc mediu-mare, 5 până la 7 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.