Cotlet de porc Heritage umplute cu crupe cremoase

Cotlet de porc Heritage umplute cu crupe cremoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Cotletele de porc Heritage umplute cu crupe cremoase. Această rețetă servește 4 și costă 4,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 708 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți apă, apă, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Cotlete de porc cu mere și brânză cremoasă de slănină, Cotlete de porc cu grâu și sos de ochi roșii, și Cotlete și crupe de porc sufocate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 5 ingrediente într-un recipient etanș, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Adăugați carne de porc; sigilați și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Scoateți carnea de porc din saramură; se usucă. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Gătiti slănina într-o tigaie antiaderentă la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați 1/2 cană de ceapă și următoarele 5 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi tocat) la picături în tigaie; gătiți 8 minute sau până când dovlecelul este fraged și lichidul se evaporă, amestecând frecvent. Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Tăiați 1 (1 inch) fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 3 linguri amestec de legume în fiecare cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8
Presărați ambele părți ale cotletului uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Scoateți carnea de porc din tigaie; reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Pentru a pregăti sosul, adăugați 1 1/2 cesti de ceapă în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Adăugați țelină, jalapeo și 1 cățel de usturoi în tigaie; gătiți 3 minute, amestecând constant. Se amestecă făina; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
14
Adăugați 1/2 cană bulion și 1/2 cană apă, amestecând până se dizolvă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
15
Adăugați roșiile; creșteți căldura la mediu-mare. Întoarceți carnea de porc în tigaie; fierbeți 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
16
Pentru a pregăti crupe, aduceți 2 1/2 căni de apă și 1/8 linguriță de sare pentru a fierbe într-o cratiță. Adăugați încet grâu, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
17
Se ia de pe foc; se amestecă untul și 2 linguri de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
18
Serviți cu carne de porc și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăr fin tăiat cubulețemăr fin tăiat cubulețe22 linguri butte topit1-1/2 cani de brânză cheddar triplă mărunțită KRAFT® cu un strop de PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 cani de brânză cheddar triplă mărunțită KRAFT® cu un strop de PHILADELPHIA®, împărțită0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun ambalatzahăr brun ambalat11 lingură de oregano uscat1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsquash de butternut decojit tocat finsquash de butternut decojit tocat fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată măruntțelină tocată mărunt22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăină universalăfăină universală1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei jalape olifto tocat grosier (aproximativ 2 ardei)ardei jalape olifto tocat grosier (aproximativ 2 ardei)1Oreos dublu umplutardei iute oleaginos tocatardei iute oleaginos tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiubulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiu22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleybulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiubulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiu591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci feliate subțireciuperci feliate subțire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii întregi conservate fără sare, tocate grosierroșii întregi conservate fără sare, tocate grosier11 lingură de oregano uscatceașcă de brânză tăiată felii subțiriceașcă de brânză tăiată felii subțiri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa fin tăiată cubulețeceapa fin tăiată cubulețe3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcotlete de porc cu patrimoniu tăiat în centru (cum ar fi Berkshire)cotlete de porc cu patrimoniu tăiat în centru (cum ar fi Berkshire)0Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite0Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysare de mare finăsare de mare fină1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrâu de piatrăgrâu de piatră591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilchard elvețian tocat finchard elvețian tocat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7Cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome crocante de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted, persistent de stejar.Împerechează acest vin crocant cu tarif ușor, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista