Cotlet De Porc Glazurat Dublu Portocaliu
Cotlet de porc cu geam dublu portocaliu este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 1165 calorii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tăietura centrală, suc de portocale, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Tăiat Dublu Glazurat, Cotlet De Porc Glazurat Cu Portocale, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Portocale.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sucul de portocale și marmelada.
Încălziți untul și uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper.
Adăugați cotletele și gătiți, întorcând o dată, până când sunt fierte, 6 până la 8 minute în total.
Transferați cotletele într-un platou și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de picături din tigaie și se adaugă amestecul de suc de portocale. Ridicați focul la mediu-mare și amestecați, răzuind bucățile maronii de pe fundul tigaiei, până când sosul este redus și ușor siropos, 6 până la 8 minute. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie, reduceți focul la mediu și gătiți, întorcând Cotletele de porc de câteva ori în sos.
Transferați cotletele în feluri de mâncare și stropiți cu o parte din sos.
Se toarnă sosul rămas într-un castron și se servește alături de cotlete.