Cotlet de porc glazurat de arțar picant cu Chutney de ghimbir de mere
Cotletul de porc picant de arțar glazurat cu chutney de ghimbir de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 7.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 872 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, pulbere ancho chile, pulbere pasilla chile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare includ Cotlet de porc glazurat cu arțar condimentat cu chutney de pere, Cotlete de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, și Cotlete de porc cu Chutney de piersici-ghimbir.
Instrucțiuni
1
Combinați stocul, sucul de mere, zahărul și boabele de piper într-o cratiță medie la foc mare și reduceți la 3 căni. Se condimentează după gust cu sare și se strecoară printr-o strecurătoare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Se amestecă toate ingredientele până se combină bine.
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mic, combinați pulberile de chile și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Condimentați coapsa de porc după gust cu sare și piper și frecați toate suprafețele cu amestecul de chile. Într-o tigaie mare de prăjire, prăjiți coapsa până la mediu rar, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Porc
1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați între oase în 8 cotlete. Într-o tigaie cu grătar greu, căutați cotletele 3 minute pe fiecare parte până când grătarul este marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați pe un platou de servire și periați cu glazură de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
7
Se servește cu sos și chutney pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa și jalapeno până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați ghimbirul, coaja de portocală, sucul de portocale, oțetul, zahărul brun și mierea și gătiți până când sosul se reduce la jumătate și are un aspect glazurat. Reduceți căldura la minim, adăugați două treimi din feliile de mere și gătiți până când fructul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire