Cotlet de porc glazurat de arțar picant cu Chutney de ghimbir de mere

Cotlet de porc glazurat de arțar picant cu Chutney de ghimbir de mere
Cotletul de porc picant de arțar glazurat cu chutney de ghimbir de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 7.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 872 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, pulbere ancho chile, pulbere pasilla chile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare includ Cotlet de porc glazurat cu arțar condimentat cu chutney de pere, Cotlete de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, și Cotlete de porc cu Chutney de piersici-ghimbir.

Instrucțiuni

1
Combinați stocul, sucul de mere, zahărul și boabele de piper într-o cratiță medie la foc mare și reduceți la 3 căni. Se condimentează după gust cu sare și se strecoară printr-o strecurătoare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Se amestecă toate ingredientele până se combină bine.
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mic, combinați pulberile de chile și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Condimentați coapsa de porc după gust cu sare și piper și frecați toate suprafețele cu amestecul de chile. Într-o tigaie mare de prăjire, prăjiți coapsa până la mediu rar, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De PorcCarne De Porc
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați între oase în 8 cotlete. Într-o tigaie cu grătar greu, căutați cotletele 3 minute pe fiecare parte până când grătarul este marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați pe un platou de servire și periați cu glazură de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
7
Se servește cu sos și chutney pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa și jalapeno până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați ghimbirul, coaja de portocală, sucul de portocale, oțetul, zahărul brun și mierea și gătiți până când sosul se reduce la jumătate și are un aspect glazurat. Reduceți căldura la minim, adăugați două treimi din feliile de mere și gătiți până când fructul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
UmărUmăr
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Opriți focul și pliați ușor merele rămase și segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
11
Se toarnă chutney-ul într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se amestecă cilantro, ardeiul gras roșu și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte8boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun închis bine ambalatzahăr brun închis bine ambalat2Ceapa galbena medie, tocata(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpasilla chile pulberepasilla chile pulbere23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru tocatcoriandru tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilusturoi tocatusturoi tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir fin tăiat cubulețeghimbir fin tăiat cubulețe1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.suc de mere concentrat congelat Granny Smithsuc de mere concentrat congelat Granny Smith61 litru de lapte integral, la temperatura camereiMere Granny Smith, decojite, cu miez, înjumătățite și feliate subțireMere Granny Smith, decojite, cu miez, înjumătățite și feliate subțire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilhrean preparat, drenathrean preparat, drenat12 lingurițe de pudră de usturoiardei iute tocatardei iute tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun deschiszahăr brun deschis3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale21 litru de lapte integral, la temperatura camereiportocale, coaja îndepărtată și tăiată fin, carnea tăiată în segmenteportocale, coaja îndepărtată și tăiată fin, carnea tăiată în segmente1Centrul tăiat carne de porc (9 oase)Centrul tăiat carne de porc (9 oase)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei roșu tăiat finardei roșu tăiat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii8creveți și cu veneSareSare8creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista