Cotlet De Porc Fript
Cotletele de porc fript necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 46 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, pudră de chili, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cotlet De Porc Fript, Cotlet De Porc Condimentat La Grătar, și Cotlet de porc fript cu sos de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați ketchup-ul, apa, oțetul, sosul Worcestershire, zahărul brun, sarea, boiaua, pudra de chili și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional. Puneți deoparte jumătate din sos.
Ungeți ambele părți ale cotletelor cu sos.
Așezați cotletele pe suportul pentru tigaie. Se fierbe la aproximativ 4 inci de căldură timp de 4 minute pe fiecare parte.
Periați cu mai mult sos. Continuați să fierbeți, să întoarceți și să bateți la fiecare 3 până la 4 minute, până când sucurile se limpezesc.
Se servește cu sos rezervat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.