Cotlet De Porc Francez

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc franceze. Această rețetă servește 4 și costă 4,16 USD pe porție. O porție conține 546 calorii, 45g de proteine, și 15g de grăsime. Cap la magazin și ridica sherry, ciuperci buton, morcovi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cotlete De Porc Cu Ceapă Franceză, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc".
Instrucțiuni
Combinați morcovii, ciupercile, roșiile și fasolea în fundul unui aragaz lent de 5 litri.
Condimentează Cotletele de porc cu sare, piper și 1 lingură de ierburi de Provence.
Așezați în aragaz lent deasupra legumelor.
Într-un castron mic, combinați supa de cartofi, muștarul Dijon, pasta de roșii, sherry și 1 linguriță de ierburi de Provence.
Se toarnă peste cotlet de porc.
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 4 până la 6 ore.
Într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, topiți untul. Când untul este topit și spuma dispare, adăugați pesmet și amestecați constant până la prăjit.
Serviți Cotletele de porc și legumele presărate cu pesmet și pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.