Cotlet de porc fiert cu varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc fiert cu varză. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 250 de calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, coapsa de porc, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cotlet de porc fiert cu lapte cu fenicul și varză, Loin De Porc Fiert În Lapte, și Loin De Porc Fiert În Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 2 lingurițe de boia, 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de piper și salvie; frecați peste carne de porc.
Încălziți un cuptor olandez mare rezistent la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați slănină în tigaie; gatiti 3 minute.
Adăugați varză, ceapă și morcov. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți 15 minute sau până când varza începe să se ofilească, amestecând ocazional. Se amestecă pasta de roșii, restul de 2 lingurițe de boia, restul de 1 linguriță de cimbru, restul de 1/2 linguriță de piper, semințe de chimen și lager. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare.