Cotlet De Porc Din Scândură De Cedru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați puiul de porc din scândură de cedru. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 110 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați heinz bbq sauce classic &, carne de porc, scândură de cedru netratată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon De Cedru-Scândură, Somon De Scândură De Cedru, și Cedru Scândură Rom Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați scândura în apă, așezând o greutate deasupra scândurii pentru a o menține scufundată. Înmuiați 4 ore.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă sosul de grătar, sosul teriyaki și coaja de portocală până se omogenizează. Rezervați jumătate din amestecul de sos de grătar pentru servire cu carnea gătită.
Ungeți partea superioară a scândurii cu ulei; deasupra cu carne.
Așezați pe grătarul grătarului; acoperiți cu capac.
Grătiți 1 oră sau până când carnea este gata (145F), întorcând și perindând cu amestecul de sos de grătar rămas în ultimele 20 de minute.
Scoateți carnea de pe grătar; acoperiți ușor cu folie.
Transferați carnea pe placa de tăiere. Aruncați scândura.
Tăiați carnea în felii subțiri.
Se servește cu amestec rezervat de sos de grătar.