Cotlet De Porc Dijon
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de garnituri: frunze de busuioc, muștar dijon, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Portocaliu-Dijon, Miere Dijon Muștar Carne De Porc, și Muschi de porc cu os cu sos Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Frecați uniform amestecul de muștar peste friptură.
Așezați friptura pe o tigaie de broiler căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 475 timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți încă 50 până la 55 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute sau până când termometrul ajunge la 160 înainte de feliere.
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit condimente McCormick Grill Mates Montreal Steak.