Cotlet de porc de Ziua Tatălui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc de Ziua Tatălui. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 668 calorii, 43G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, oregano, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc", și Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați carnea de porc într-un singur strat într-o coacere marefel de mâncare și se acoperă cu oțet.
Lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei.
Configurați-vă stațiile de dragare: un vas mic de copt cu făină; unul cu ouă; andone cu panko, coajă, cimbru și oregano
Se încălzește o fontă mare sau nonstickskillet grele la foc mediu și se adaugă 3 linguri de ulei de măsline. Se condimentează fiecare cotlet Generos cusare și piper. Rugați copiii să folosească o furculiță pentru a Roșia fiecare cotlet mai întâi în făină, apoi în ou, apoi în amestecul panko; asigurați-vă că acoperă părțile laterale, precum și vârfurile și fundul, deoarece fiecare centimetru de crustă este crucial.Apoi puneți-i pe copii să le predea mamei (sau oricui gătește), astfel încât să le poată pune în uleiul încins. Lucrând în 2 loturi,gătiți Cotletele de porc—ștergând tigaia cu un prosop de hârtie după primul lot și adăugând restul de 3 linguri de ulei—până când sunt crocante și fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.