Cotlet de porc de roșii II

Cotlet de porc de roșii II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc de roșii II. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 372 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, sare și piper, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet Picant De Porc Cu Roșii, Cotlet De Carne De Porc Cu Roșii, și Cotlet de porc cu roșii de varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Aranjați Cotletele de porc într-un vas de copt de 9x13 inch. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor și scurgeți excesul de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Completați fiecare cotlet de porc cu o felie de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
7
Așezați o movilă de orez pe fiecare cotlet, urmată de o roșie întreagă pe care ați tăiat-o ușor deschisă pentru a permite sucurilor de roșii să se epuizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
OrezOrez
8
Se toarnă roșiile și sucurile rămase peste tot împreună cu orice ceapă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
9
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de încă 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista