Cotlet De Porc De Arțar Dulce

Cotlet De Porc De Arțar Dulce
Cotletul de porc de arțar dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1063 calorii, 35g de proteine, și 87G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 4,32 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc De Arțar Dulce, Cotlet De Porc De Arțar, și Cotlet De Porc De Arțar.

Instrucțiuni

1
Amestecați oul, 3 căni de smântână grea, sare și piper într-un bol superficial. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și înmuiați amestecul de cremă. Apoi dragă în ovăz pentru a acoperi. Repetați pentru a acoperi complet cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
PiperPiper
OvăzOvăz
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Folosiți clești pentru a așeza cotletele acoperite în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu (puteți folosi aceeași tigaie dacă uleiul a fost scurs) și gătiți Cotletele de porc, ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă siropul de arțar și se amestecă în ciuperci și busuioc. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 10 minute sau până când se termină cotletul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CiuperciCiuperci
BusuiocBusuioc
6
Scoateți cotletele din tigaie, rezervând sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Amestecați crema rămasă în tigaie cu sosul rezervat. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se servește peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista