Cotlet de porc cu varză verde și roșie proaspătă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu varză verde și roșie proaspătă. O porție conține 353 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, semințe de chimen, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu varză roșie, Cotlet De Porc Cu Varză Roșie, și Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați semințele de fenicul, 1 linguriță. semințe de chimen, sare și piper într-un mortar (Vezi notele) și zdrobiți grosier cu pistil.
Presărați amestecul peste Cotletele de porc și puneți cotletele deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți slănina până se rumeneste și crocantă, aproximativ 7 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați Cotletele de porc în tigaie și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți și fierte (tăiate în centru pentru a verifica), aproximativ 8 minute în total.
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie cu margini și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Adăugați varza în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când varza este ofilită, aproximativ 3 minute. Se amestecă restul de 1/2 linguriță. semințe de chimen, oțet și slănină; gatiti 2 minute.
Puneți varza pe un platou și aranjați Cotletele de porc deasupra.
Se toarnă orice suc de porc acumulat și se servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.