Cotlet de porc cu sos delicios

Cotlet de porc cu sos delicios
Cotletele de porc cu sos delicios ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 61G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 600 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cotlet de porc, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Fraged Și Delicios, Cotlete Delicioase De Porc Pane, și Cotlet de porc și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentați Cotletele de porc cu sare condimentată și piper condimentat, apoi dragați în 3 linguri de făină. Scuturați orice exces de făină și așezați cotletele în tigaie. Gatiti cateva minute pe fiecare parte, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, laptele, 1 lingură de făină, sucul de lămâie și mierea. Condimentați cu puțină sare de condiment, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă sosul peste cotlet și se fierbe timp de 10 până la 15 minute, până când carnea de porc este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista