Cotlet de porc cu sos de Praline

Cotlet de porc cu sos de Praline
Cotletele de porc cu sos de Praline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.06 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, cotlet de porc, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, și Cotlet de porc cu sos de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți Cotletele de porc până când nu mai sunt roz în centru, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
2
Topiți untul într-o cratiță; amestecați zahărul brun în untul topit până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați laptele evaporat și amestecați; aduceți amestecul la fierbere și scoateți imediat de pe foc. Se amestecă siropul de porumb în amestecul de lapte; pliați pecanele în sos. Puneți sosul peste Cotletele de porc pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Nuci PecanNuci Pecan
SosSos
LapteLapte

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista