Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Cotletele de porc cu sos de coniac de caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 188 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 189 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Steamy Kitchen necesită caise sau, sare de mare, cotlet de porc și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Cotlet de porc cu sos de coniac de caise, Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, și Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, înmuiați caisele în coniac. Acest lucru se poate face din timp, chiar și peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Nick ușor sau scor banda exterioară de grăsime de pe cotlet de porc, sau scor semne crosshatch pe o parte a cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3
Se amestecă chimenul, ghimbirul, sarea și papperul. Condimentați Cotletele de porc cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați Cotletele de porc, gătiți 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc și nu sunt destul de gătite până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
5
Scoateți Cotletele de porc pe farfurie (vom termina de gătit cotletele în pasul ulterior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
6
Întoarceți tigaia la foc mediu-mic și adăugați untul și ceapa. Sotati usor ceapa timp de 5 minute. Asigurați-vă că nu ard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați caisele uscate (încercați să nu adăugați rachiul încă) și sotati încă un minut. Întoarceți focul la mediu-mare și turnați țuica în care au fost înmuiate caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise Uscate
Brânză Tallegio, Tocată
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
8
Lăsați să fiarbă timp de 1 minut.
9
Se toarnă bulion de pui. Întoarceți Cotletele de porc înapoi în tigaie, strângându-le în sos. Acoperiți și gătiți timp de 2-3 minute până când interiorul cotletului de porc este abia roșu-roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.