Cotlet de porc cu rozmarin prăjit și cartofi

Cotletele de porc și cartofii de rozmarin prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 359 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți muștar dijon, frunze de rozmarin, amestec de usturoi-piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Porc Cu Eșalotă Prăjită, Roșii Și Rozmarin, Cotlet De Porc Și Cartofi Prăjiți La Tigaie, și Mortadella-muschi de porc umplut cu cartofi prăjiți cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați muștar, ulei, rozmarin, amestec de usturoi-piper, sare condimentată și boia. Rezervați 1 lingură de amestec de muștar.
Adăugați cartofii și ceapa la amestecul de muștar rămas în castron; aruncați pentru a acoperi.
Așezați legumele în tigaie.
Friptură neacoperită 25 de minute. Întoarceți și amestecați amestecul de cartofi.
Periați Cotletele de porc cu 1 lingură de amestec de muștar rezervat.
Adăugați cotlet de porc în colțurile tigaiei.
Prăjiți descoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când carnea de porc nu mai este roz atunci când este tăiată lângă os și legumele sunt fragede.