Cotlet De Porc Cu Prune Condimentate
Cotletul de porc de prune condimentat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,46 USD pe porție. O porție conține 930 calorii, 116g de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți ghimbir măcinat, suc de ananas, prune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Încercați Cotlete de porc cu zmeură-prune, Prune-Cotlet De Porc Bun, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Cotletele de porc și prunele într-un aragaz lent.
Amestecați împreună sucul de ananas, oțetul balsamic, zahărul brun, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara într-un bol, amestecând pentru a dizolva zahărul și turnați amestecul peste Cotletele de porc și prunele. Gatiti la foc mic timp de 8 ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.