Cotlet De Porc Cu Oțet De Zmeură

Cotlet De Porc Cu Oțet De Zmeură
Cotletele de porc cu oțet de zmeură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 279 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, oțet de zmeură, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu oțet balsamic, Cotlet De Umăr De Porc Fiert Cu Oțet, și Cotlet de porc cu cartofi și ardei cu oțet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare, adăugați ulei. Rumeniti carnea de porc pe fiecare parte la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă uleiul; reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați 2 linguri de oțet și usturoi. Capac; se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Scoateți carnea de porc în recipientul încălzit; acoperiți pentru a menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Adăugați oțetul rămas; amestecați bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei. Ridicați căldura și fierbeți până când oțetul este redus la o glazură groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați roșiile, Salvia, pătrunjelul și bulionul de pui. Se fierbe până când lichidul este redus la jumătate din volumul inițial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Se strecoară sosul; se condimentează cu sare și piper. Lingură peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Se ornează cu zmeură proaspătă și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. August Kesseler Daily August trocken Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
Cotidianul August Pinot Noir se deschide cu un parfum subtil de cireș negru și afine, asociat cu aroma delicioasă de cassis și ardei roșu. În gură se prezintă ca proaspăt și fructat, cu tensiune pe palat și lungime fină. Este o expresie elegantă a Rheingau Pinot Noir.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista