Cotlet De Porc Cu Oțet De Zmeură

Cotletele de porc cu oțet de zmeură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 279 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, oțet de zmeură, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu oțet balsamic, Cotlet De Umăr De Porc Fiert Cu Oțet, și Cotlet de porc cu cartofi și ardei cu oțet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare, adăugați ulei. Rumeniti carnea de porc pe fiecare parte la foc mare.
Se toarnă uleiul; reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați 2 linguri de oțet și usturoi. Capac; se fierbe timp de 10 minute.
Scoateți carnea de porc în recipientul încălzit; acoperiți pentru a menține cald.
Adăugați oțetul rămas; amestecați bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei. Ridicați căldura și fierbeți până când oțetul este redus la o glazură groasă.
Adăugați roșiile, Salvia, pătrunjelul și bulionul de pui. Se fierbe până când lichidul este redus la jumătate din volumul inițial.
Se strecoară sosul; se condimentează cu sare și piper. Lingură peste cotlet.
Se ornează cu zmeură proaspătă și salvie.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. August Kesseler Daily August trocken Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir]()
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
Cotidianul August Pinot Noir se deschide cu un parfum subtil de cireș negru și afine, asociat cu aroma delicioasă de cassis și ardei roșu. În gură se prezintă ca proaspăt și fructat, cu tensiune pe palat și lungime fină. Este o expresie elegantă a Rheingau Pinot Noir.