Cotlet De Porc Cu Miere De Usturoi

Cotlet De Porc Cu Miere De Usturoi
Usturoi miere cotlet de porc este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, miere, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Miere De Usturoi Cotlet De Porc, Miere-Usturoi Cotlet De Porc, și Miere Și Usturoi Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista