Cotlet de porc cu ierburi și lămâie

Cotlet de porc cu ierburi și lămâie
Rețeta Cotletele de porc cu ierburi și lămâie pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 6. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cotlete mari de porc, căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și frunze de dafin. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Cotlete Ușoare De Porc Cu Lămâie, Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar, și Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați cotletele într-un vas.
2
Se amestecă împreună usturoiul, pătrunjelul, semințele de fenicul, coaja de lămâie și sucul, uleiul și Golful, apoi se freacă peste cotlete. Lăsați cotletele să se marineze cel puțin o oră sau până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți un grătar, o tigaie sau o tigaie. Condimentați cotletele, apoi gătiți timp de 5-8 minute pe fiecare parte până când sunt fierte (dacă gătiți în loturi, înfășurați cotletele fierte în folie în timp ce terminați restul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Adăugați sferturile de lămâie pentru ultimul minut la char, apoi serviți alături de carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista