Cotlet de porc cu glazură de cidru dulce și acru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu glazură de cidru dulce și acru. Această rețetă face 2 porții cu 365 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de cidru, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete ușoare de porc cu glazură dulce și acră, Cotlet de porc afumat la grătar cu glazură dulce și acrișoară, și Cotlet de porc condimentat cu glazură dulce și acră (Agrodolce) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati Cotletele de la saut până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total.
Se amestecă cidrul și zahărul brun și se adaugă în tigaie. Fierbeți, neacoperit, întorcând cotletele o dată, până când carnea este aproape gătită, aproximativ 3 minute.
Transferați cotletele pe o farfurie.
Adăugați oțet și semințe de muștar în sos și fierbeți, amestecând pentru a răzui orice bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 5 minute. Întoarceți cotletele cu orice suc pe farfurie în tigaie și fierbeți până când carnea este doar gătită și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.