Cotletele de porc cu ghimbir de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 523 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, cotlet de porc, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Porc Cu Mere De Ghimbir, Cotlet de porc Sous Vide cu gust de mere-ghimbir, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă de plastic resigilabilă, adăugați cotletele, oțetul de mere, 1 lingură ulei de măsline extravirgin, ghimbir, usturoi, suc de lămâie, sare și piper. Marinați timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin până aproape de fumat, apoi adăugați cotlet de porc, scuturând excesul de marinată. Se rumenesc pe ambele părți, apoi se așează pe o tigaie și se dă la cuptor pentru 20 de minute sau până când temperatura internă ajunge la 135 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Cotlet De Porc
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În aceeași tigaie sote deglazați cu vin apoi adăugați ceapă, mere și stafide și gătiți până când merele sunt moi și ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați unt sare și piper, după gust și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Scoateți cotletele din cuptor și adăugați la amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe