Această rețetă servește 35. O porție conține 41 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, 6 linguri. Kraft zesty sos italian, fasole, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc cu orez și fasole, Cotlete de porc prăjite cu piersici și fasole verde, și Cotlet de porc cu fasole verde prăjită și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Bateți pansamentul și gemul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Scoateți 2 Linguri. amestec de pansament; periați uniform pe cotlet.
4
Lăsați să stea 10 min.
5
Între timp, lingura de orez pe centrul de foaie mare folie grele; top cu fasole. Aduceți laturile foliei pentru a forma bolul. Se toarnă treptat bulionul și amestecul de pansament rămas peste fasole. Fold folie pentru a face pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
6
Așezați cotletele și pachetul de folie pe grătarul grătarului. Grătar 15 min. sau până când se fac cotlete (1450F) și majoritatea lichidului din pachetul de folie este absorbit.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
7
Scoateți cotletele și pachetul de pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Lăsați să stea 3 min. înainte de servire.
9
Tăiați fante în folie pentru a elibera aburul înainte de a deschide pachetul.
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.