Cotlet de porc cu fasole verde și orez
Această rețetă servește 35. O porție conține 41 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, 6 linguri. Kraft zesty sos italian, fasole, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc cu orez și fasole, Cotlete de porc prăjite cu piersici și fasole verde, și Cotlet de porc cu fasole verde prăjită și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Bateți pansamentul și gemul până se amestecă.
Scoateți 2 Linguri. amestec de pansament; periați uniform pe cotlet.
Între timp, lingura de orez pe centrul de foaie mare folie grele; top cu fasole. Aduceți laturile foliei pentru a forma bolul. Se toarnă treptat bulionul și amestecul de pansament rămas peste fasole. Fold folie pentru a face pachet.
Așezați cotletele și pachetul de folie pe grătarul grătarului. Grătar 15 min. sau până când se fac cotlete (1450F) și majoritatea lichidului din pachetul de folie este absorbit.
Scoateți cotletele și pachetul de pe grătar.
Lăsați să stea 3 min. înainte de servire.
Tăiați fante în folie pentru a elibera aburul înainte de a deschide pachetul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.