Cotlet de porc cu dovlecei, Escarole și nuci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu dovlecei, Escarole și nuci. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 381 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlet de porc condimentat cu dovleac, Cotlet de porc cu mere de scorțișoară și dovlecei de nucă, și Cotlete De Porc Prăjite Și Dovlecei De Nucă Cu Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Frecați Cotletele de porc cu 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. ardei și gătește până se rumenesc pe o parte, aproximativ 3 minute. În timp ce carnea de porc gătește, miez și toacă aproximativ escarola.
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Adăugați 2 linguri. bulion, oțetul, zahărul brun și restul de 1/4 linguriță. fiecare sare și piper la tigaie și se fierbe 1 minut.
Adăugați șalotă, dovlecei, salvie și escarolă în tigaie. Gatiti pana cand escarola s-a ofilit, aproximativ 5 minute, amestecand ocazional cu clesti.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți, neacoperită, până când dovlecelul este doar fraged, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și potriviți carnea de porc, rumenită în sus, între legume.
Stropiți bulionul rămas peste amestec și presărați nuci deasupra. Reveniți la cuptor și coaceți, neacoperite, până când legumele încep să devină aurii și carnea de porc este gătită, 5 până la 10 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.