Cotlet de porc cu bere și sos de slănină

Cotletele de porc cu bere și sos de slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 410 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 309 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de ceapă, chihlimbar la bere germană, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Cotlet de porc ars în tigaie cu sos de arțar și Hash de slănină de mere, Curcan prăjit cu bere cu sos de ceapă și slănină, și Cotlet De Porc Cu Bere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Condimentați cotletele cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu-mare. Când uleiul fumează, adăugați cotletele și gătiți, întorcându-se o dată, până când se caramelizează și carnea se întoarce doar ferm, aproximativ 10 până la 12 minute.
Scoateți pe un platou și acoperiți cu folie, rezervați.
Adăugați mai mult ulei în tigaie, adăugați slănină și rumeniți timp de 2 până la 3 minute. Se amestecă ceapa și se sotează la foc mediu cu slănina până se înmoaie, 6 până la 7 minute.
Se presară în făină, se amestecă timp de 1 minut, apoi se adaugă berea. Gatiti pana se reduce la jumatate, cu 1 pana la 2 minute mai mult, apoi amestecati in stoc.
Se ia de pe foc și se condimentează cu piper.
Se toarnă sosul peste cotlet, se presară pătrunjel și se servește imediat.