Cotlet De Porc Cu Ananas Sud-Vestic

Cotlet De Porc Cu Ananas Sud-Vestic
Dacă aveți despre 30 minute pentru a petrece în bucătărie, cotlet de porc ananas Sud-Vest ar putea fi un mare fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 271 calorii. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, cotlet de porc, ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 62%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete De Porc Din Sud-Vest, Cotlete De Porc Din Sud-Vest, și Ww Cotlet De Porc Sud-Vestic-4 Puncte..

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de porc cu amestec de piper. Într-o tigaie mare, cotletele maro în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, combinați ananasul și salsa. Aduceți la fierbere. Întoarceți cotletele în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista