Cotlet De Porc Creol
Cotlet de porc creol ia în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 3064 calorii, 495g de proteine, și 92g de grăsime pe porție. Pentru $24.75 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți condimente creole, supă de roșii condensată, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Creol, Cotlet De Porc Creol, și Cotlet de porc creol la grătar.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, se rumenesc Cotletele de porc în ulei pe ambele părți în loturi. Puneți deoparte și păstrați cald. În aceeași tigaie, călește ceapa, ardeiul verde și ardeiul galben până se înmoaie.
Întoarceți Cotletele de porc în tigaie.
Combinați supa, apa, condimentul creol, piperul și sarea; se toarnă peste cotlet. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-14 minute sau până când carnea este fragedă.
Se servește imediat cu orez, dacă se dorește, sau se răcește înainte de a fi introdus într-un recipient congelator. Acoperiți și congelați până la 3 luni.
Pentru a folosi cotlete de porc congelate: dezghețați la frigider peste noapte.
Se pune într-o tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se acoperă și se fierbe timp de 8-12 minute sau până când un termometru pentru carne citește 165.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva]()
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.