Cotlet De Porc Condimentat Cajun

Cotlet De Porc Condimentat Cajun
Cotletul de porc condimentat Cajun este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. O porție conține 225 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 1,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Cajun. 357 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Această rețetă de la Allrecetes necesită piper cayenne, ulei de măsline, chimen măcinat și piper măcinat. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Condimentat Cajun, Ciocănituri și cotlete: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Cotlet De Porc Cajun.

Instrucțiuni

1
Se amestecă paprika, chimen, piper negru, piper cayenne, salvie și sare de usturoi pe o farfurie. Înveliți generos fiecare cotlet de porc cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2
Încălziți uleiul de măsline și mai multe pompe de spray antiaderent, cu aromă de unt, într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Puneți Cotletele de porc în tigaie, reducând focul la mediu. Gatiti pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru, 8-10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotlet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Faire la Fete Cremant de Limoux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista