Cotlet De Porc Caramel-Mere

Cotlet De Porc Caramel-Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc Caramel-mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 548 calorii, 44G de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.04 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de pui, fâșii de slănină, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlet De Porc De Mere Caramel, Citrice Caramel Mere Cotlet De Porc, și Balsamic caramel mere cotlet de porc cu piure de cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 3 lingurițe de picături. În aceeași tigaie, gătiți Cotletele de porc în 2 lingurițe de picături rezervate la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți și păstrați cald.
4
Se sotează merele și ceapa în 1 linguriță de picături rezervate în aceeași tigaie până când merele sunt crocante. Se amestecă zahărul brun, untul, sarea, scorțișoara și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bulion; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Adăugați cotlet de porc. Se Reduce căldura; se acoperă și se fierbe timp de 4-5 minute sau până când un termometru citește 145 unkt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți cotletele pe platoul de servire; lăsați să stea 5 minute.
8
Adăugați spanacul în tigaie și gătiți până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se servește cu cotlet.
10
Se presară cu slănină și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Zolo Unoaked Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Zolo Unoaked Chardonnay
Zolo Unoaked Chardonnay
Situat la 3.000 de picioare ASL, combinația de zile calde și nopți reci creează vinuri cu maturitate excelentă și echilibru perfect. Acest Chardonnay concentrat pe fructe are arome de fructe tropicale, mere și piersici.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista