Apple Jack Iowa cotlet de porc de la Des Moines ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 680 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare condimentată, mere granny smith, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din seif – budincă de pâine Craisin cu mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare includ Fripturi Umplute Din Iowa (Cotlet De Porc), Cheesy Piper Jack Cartofi Chowder - Iowa Fata Mănâncă, și Cotlet de porc la grătar cu piersici Jack Daniels.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați făina cu sarea condimentată; se acoperă uniform cotletele cu amestec și se scutură excesul. La foc mediu-mare, topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Adăugați cotlete și gătiți aproximativ 5 minute, întorcându-vă o dată sau până când suprafața cărnii este rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
3
Scoateți cotletele din tigaie și puneți-le deoparte pe o farfurie separată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapă, mere și ciuperci în tigaie, gătind doar până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Măr
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați cimbru, sare, piper și coniac de mere; se amestecă pentru a se amesteca. Întoarceți cotletele în tigaie și înconjurați cu amestec de ceapă. La foc mediu, fierbeți neacoperit, timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brandy De Mere
Piper
Ceapă
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se amestecă în smântână și se fierbe până se îngroașă sosul, cu aproximativ 10 minute mai mult. Nu lăsați crema să fiarbă.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.