Cotlet de porc afumat la grătar cu glazură dulce și acră
Cotletele de porc afumate la grătar cu glazură dulce și acră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.38 pe portie. O porție conține 566 calorii, 58G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, suc de tei, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu glazură de cidru dulce și acru, Cotlete ușoare de porc cu glazură dulce și acră, și Cotlete de porc condimentate cu glazură dulce și acră (Agrodolce) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți o tigaie la grătar la mediu-înalt.
Într-o pungă de plastic resigilabilă, suficient de mare pentru a se potrivi cotletelor, amestecați împreună zahărul, mierea, uleiul, sucul de lămâie și fulgii de ardei roșu.
Adăugați Cotletele de porc și lăsați la marinat cel puțin 20 de minute.
Scoateți carnea de porc din marinată. Periați ușor grătarul cu ulei.
Puneți cotletele pe grătar și gătiți până se formează semne de grătar, aproximativ 2 minute. Rotiți cotletele cu 90 de grade și grătați încă 2 minute, pentru a crea urme de grătar cu diamante. Flip și gătiți încă 2 minute.
Scoateți din grătar într-un platou de servire și serviți.