Rețeta de carne de porc afumată cu sos de piersici Bourbon BBQ ar putea satisface pofta americană în aproximativ 14 ore și 20 de minute. O porție conține 756 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.67 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc cu sos Bourbon-piersic, Cotlet de porc la grătar cu piersică, Bourbon, sos de muștar, și Cotlete De Porc Cu Glazură De Piersici Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Odată ce saramura s-a răcit complet, adăugați cotletele și lăsați să se înmoaie cel puțin 6, dar nu mai mult de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2
Scoateți cotletele din saramură chiar înainte de a fuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Fumați carnea de porc până când temperatura internă atinge 140 de grade F, sau aproximativ 1 până la 2 ore
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Păstrați temperatura grătarului la aproximativ 200 până la 250 de grade F sau carnea de porc se va găti prea mult. Fumați cotletele până când temperatura internă atinge 140 de grade F. După atingerea temperaturii interne dorite, periați cotletele ușor cu ulei și grătați peste cărbuni fierbinți timp de 1 1/2 minute; rotiți 1/4 rotiți în sensul acelor de ceasornic și grătați încă 1 minut pentru a crea semne atractive de grătar. Flip cotlet și repetați metoda grill-ul; partea mai frumoasa este partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Cotletele ar trebui să atingă în cele din urmă o temperatură internă de 150 până la 160 de grade F. Dacă este necesar, așezați cotletele în cuptorul de 375 de grade F după grătar pentru a termina gătitul. Pentru o prezentare extra fantezie, trageți carnea de porc de pe os, feliați în benzi de 1/4 inci și ventilați pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Ungeți cotletele la grătar cu unt topit și lăsați să se odihnească cu 2 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Așezați fiecare cotlet pe farfurie pe o farfurie de servire.
8
Se servește cu sos de grătar bourbon de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
9
Sugestie de servire: încercați să adăugați un amidon ca acompaniament: piure de cartofi, fasole albă înăbușită sau chiar orez brun aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Amidon
10
Într-o cratiță nonreactivă, din oțel inoxidabil, de 8 litri, aduceți toate ingredientele de saramură la fierbere și amestecați până când zahărul și sarea sunt complet dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Se transferă într-un recipient din plastic sau oțel inoxidabil de 1 galon și se dă la frigider până se răcește complet.;
12
Într-o cratiță medie topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
13
Adăugați șobolani și transpirați câteva minute până când sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
14
Adăugați piersici, aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
15
Adăugați suc de lămâie, oțet de cidru, zahăr brun, sos Worcestershire și stoc de pui. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pachet Milk Duds
Pentru Ungerea Insertului
16
Adăugați whisky, reveniți la foc mic, gătiți încă 5 minute și scoateți de pe foc. Reglați condimentele și dulceața. Amestec de piure cu blender de imersie sau robot de bucătărie până la neted și gros.;
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.