Cotlet De Porc Acoperit Cu Fulgi De Porumb

Cotletele de porc acoperite cu fulgi de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de piper de lămâie, garnitură: lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Umplutura Cotlet De Porc Acoperite, Cotlet de porc și ceapă acoperite cu muștar, și Cotlet De Porc Crocant Acoperit Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ouăle și laptele într-un vas puțin adânc.
Așezați firimiturile de fulgi de porumb într-un vas separat de mică adâncime.
Presărați carnea de porc uniform cu piper de lămâie, sare și praf de usturoi. Înmuiați Cotletele de porc în amestec de ouă și dragați în firimituri de fulgi de porumb.
Așezați cotletele pe un suport ușor uns pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când ați terminat. Strângeți sucul de lămâie uniform peste cotlet și garnisiți, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.