Cotlet De Miel Prăjit Cu Ierburi
Cotletul de miel prăjit cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cotlete groase de miel, frunze de rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cotlet De Miel Prăjit Cu Ierburi, Cotlet De Miel Prăjit Cu Ierburi, și Cotlet De Miel Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente și 1 lingurăulei de măsline într-un castron mare.
Adăugați miel; întoarceți-vă lacoat.
Lăsați marinarea la temperatura camerei lacel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Restul de încălzire1 lingură ulei de măsline în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Adăugați mielul; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 3 minute perside.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți Cotletele de miel la coacerea dorită, aproximativ 10 minute pentru mediu-rar.
Transferați lambto platou, acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.