Cotlet de miel la grătar cu rozmarin crocant

Cotletele de miel la grătar cu rozmarin crocant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 697 calorii, 84G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare și piper, usturoi, cotlet de miel unic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocantă pentru bebeluși și măsline Cerignolan, Cotlete de miel cu verdeață și paste Orecchiette crocante cu Pesto de nuc-rozmarin, și Cotlet De Miel La Grătar Cu Rozmarin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați usturoiul feliat și gătiți până începe să se rumenească.
Adăugați rozmarinul și continuați să gătiți până când rozmarinul este crocant și usturoiul se rumeneste frumos.
Se lasă să se răcească și se amestecă coaja de lămâie.
Pregătiți un grătar fierbinte.
Condimentează Cotletele de miel cu sare și piper.
Periați cu ulei de marinată și grătiți până la coacerea dorită; mediu-rar este recomandat. Aranjați pe un platou și lingură solide de amestec de rozmarin deasupra și serviți.