Cotletele de miel la grătar de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 340 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar, Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar, și Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente. Rezervați 1/3 cană amestec de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
2
Așezați Cotletele de miel de 8 (1 1/2 inch grosime) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați amestecul de vin roșu. Sigilați punga și răciți 2 ore, turing ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
4
Scoateți Cotletele de miel din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Marinada
5
Cotlete la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, periaj cu amestec de vin rezervat folosind crenguțe de rozmarin. Strângeți sucul peste cotlet înainte de servire.