Cotlet de miel la gratar cu sos provensal

Cotletele de miel la grătar cu sos provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 13,94 USD pe porție. O porție conține 708 calorii, 69G de proteine, și 46G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare și piper, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Miel Toscane La Grătar Cu Fasole Albă Caldă Provensal, Cotlete De Miel Fierte Provensal, și Miel La Grătar Provenial pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați fileurile de hamsii cu usturoiul zdrobit și sucul de lămâie până se toacă fin.
Adăugați uleiul de măsline și procesați amestecul de hamsii până se omogenizează.
Adăugați măslinele tocate, cimbru și rozmarin și pulsați pentru a amesteca. Condimentați ușor pansamentul Provenal cu sare și piper și rezervați.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie din fontă. Condimentați Generos Cotletele de miel cu sare și piper. Grătiți Cotletele de miel la foc mare, întorcându-le o dată, până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute pentru carnea medie-rară.
Transferați Cotletele de miel într-un platou mare de servire, lingurați pansamentul Provenal deasupra și serviți.