Cotlet de miel la gratar cu sos provensal

Cotlet de miel la gratar cu sos provensal
Cotletele de miel la grătar cu sos provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 13,94 USD pe porție. O porție conține 708 calorii, 69G de proteine, și 46G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare și piper, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Miel Toscane La Grătar Cu Fasole Albă Caldă Provensal, Cotlete De Miel Fierte Provensal, și Miel La Grătar Provenial pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați fileurile de hamsii cu usturoiul zdrobit și sucul de lămâie până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați uleiul de măsline și procesați amestecul de hamsii până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3
Adăugați măslinele tocate, cimbru și rozmarin și pulsați pentru a amesteca. Condimentați ușor pansamentul Provenal cu sare și piper și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie din fontă. Condimentați Generos Cotletele de miel cu sare și piper. Grătiți Cotletele de miel la foc mare, întorcându-le o dată, până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute pentru carnea medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Salote Mari8 Salote Mari
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați Cotletele de miel într-un platou mare de servire, lingurați pansamentul Provenal deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista