Cotlet de miel glazurat cu caise cu fistic și Sumac
Cotletul de miel glazurat cu caise cu fistic și Sumac este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 496 calorii, 58G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, fistic, sumac măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de miel glazurat cu caise cu fistic și Sumac, Cotlete De Miel Cu Tapenadă De Fistic, și Cotlet de miel cu fistic Gremolata.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar de cărbune la foc mare folosind metoda căldurii directe.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Bateți împreună gemul, oțetul, menta, pătrunjelul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Ungeți cotletele cu ulei pe ambele părți și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Puneți cotletele pe grătar și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, aproximativ 3 minute. Răsturnați, periați cu glazură și continuați să gătiți până la gătit până la o coacere medie-rară, cu aproximativ 3 minute mai mult, perindând cu mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se scoate într-un platou și se presară cu fisticul, sumacul și frunzele de pătrunjel.