Cotlet de miel glazurat cu caise cu fistic și Sumac

Cotlet de miel glazurat cu caise cu fistic și Sumac
Cotletul de miel glazurat cu caise cu fistic și Sumac este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 496 calorii, 58G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, fistic, sumac măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de miel glazurat cu caise cu fistic și Sumac, Cotlete De Miel Cu Tapenadă De Fistic, și Cotlet de miel cu fistic Gremolata.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar de cărbune la foc mare folosind metoda căldurii directe.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Bateți împreună gemul, oțetul, menta, pătrunjelul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Ungeți cotletele cu ulei pe ambele părți și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Puneți cotletele pe grătar și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, aproximativ 3 minute. Răsturnați, periați cu glazură și continuați să gătiți până la gătit până la o coacere medie-rară, cu aproximativ 3 minute mai mult, perindând cu mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se scoate într-un platou și se presară cu fisticul, sumacul și frunzele de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
SumacSumac
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista