Cotlet De Miel Garam Masala
Cotletele de miel Garam Masala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de marinată. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 487 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 9,4 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți pesmet, garam masala, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de miel la grătar cu Garam Masala, Cotlet de miel Garam Masala cu cuscus de caise, și garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial. Frecați Cotletele de miel cu amestec de prune; dragă în pesmet. Înveliți mielul cu spray de gătit.
Așezați mielul pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.