Reteta Curry cotlet de miel ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $6.17 pe portie. O porție conține 937 calorii, 41G de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, orez, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Cotlete de miel cu Curry verde, și Cotlete de miel la grătar cu sos Curry, mere și stafide.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, rumenim Cotletele de miel pe ambele părți în ulei; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Combinați sucul de portocale, sosul teriyaki, coaja de portocală, curry și usturoiul; se toarnă peste miel. Acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când carnea este fragedă.
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Îndepărtați cotletele și păstrați-le la cald.
4
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în picături de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Serviți mielul și sosul cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mazare Decojita, Optional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.