Cotlet Cu Lamă De Porc La Tigaie
Pan-ars lama de porc cotlet ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 252 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, căței de usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Friptură de porc cu lamă glazurată cu muștar scăzut și lent, Fripturi cu lamă de porc cu Ndujan și salată de miere și Rucola, și Vinete prăjite cu sos de zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc, feliile de lămâie, usturoiul tocat, uleiul și 2 linguri de rozmarin tocat într-un vas de copt superficial; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camereicu 30 de minute înainte de gătit.
Încălziți o tigaie mare, de preferință fontă,la foc mediu-mare. Răzuiți marinada decarne de porc, puneți carnea de porc în tigaie și imediat reduceți căldura la mediu. Gatiti, intorcandu-va la fiecare 5 minute, pana se rumeneste si se introduce un termometru instant in cea mai groasaparte din chop registre 135 buc.f, 20-25 minute.În ultimele 10 minute, adăugați capul de usturoi laskillet, tăiați părțile în jos și gătiți până devin aurii.
Transferați pe o tăietură; lăsați carnea de porc să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Se servește cu margini de lămâie, usturoi fiert și crenguțe de rozmarin.
Faceți înainte: carnea de porc poate fi marinată 1 ziînainte. Păstrați la rece.