Cotlet Cremos De Porc Cu Ciuperci

Cotlet Cremos De Porc Cu Ciuperci
Cotletele cremoase de porc cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 448 calorii, 40g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, sare de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos cremos de ciuperci, cotlet de porc cu sos cremos de ciuperci, și Cotlet de porc Italian cu sos cremos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, gătiți slănina la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți slănina cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Scurgeți toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UsturoiUsturoi
5
Adăugați Cotletele de porc în grăsimea de slănină în tigaie la foc mediu. Gatiti carnea de porc 3 pana la 4 minute, intorcand o data, pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carnea de porc din tigaie; pus deoparte. Se amestecă supa și ceapa; se încălzește la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Întoarceți carnea de porc în tigaie. Capac; se fierbe 8 până la 10 minute, întorcându-se o dată, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc, se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
9
Se presară slănină și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista