Costa Rican Guaro Sour și călătoria mea în junglă

Costa Rican Guaro Sour și călătoria mea în junglă
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Costa Rican Guaro Sour și călătoria mea în junglă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $19.94 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 148g de proteine, 117g de grăsime, și un total de 3813 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, file de somon Keta din Alaska, ciorbă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Costa Rica Tilapia, Marinada Din Costa Rica, și Marinada Din Costa Rica pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cartofii: frecați cartofii, curățați-i dacă doriți (eu nu), apoi tăiați-i pe lungime în plăci, cu grosimea de 3/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2
Tăiați plăcile pe lungime în bastoane de 3/8 inci.
1
Se toarnă vermutul alb într-o cratiță adâncă, de 4 litri, nereactivă, la foc mare și se fierbe până când lichidul este aproape complet evaporat; adăugați smântâna și fierbeți din nou lichidul până se reduce la jumătate. Amestecați dacă este necesar pentru a preveni fierberea. Între timp, împărțiți bulbul de fenicul pe jumătate pe lungime, îndepărtați miezul, tăiați capătul cu frunze și rezervați pentru o altă utilizare. Feliați becul în felii de cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
VermutVermut
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați feniculul și usturoiul feliat în crema redusă, aduceți-l înapoi la fierbere; opriți focul și lăsați-l deoparte.Dați cartofilor primul lor prăjit: Preîncălziți uleiul într-o friteuză (sau o oală înaltă, adâncă) la 325 de grade. Tapetați o tigaie cu prosoape de hârtie pentru a absorbi uleiul din cartofii fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă cartofii din vasul lor umplut cu apă într-o strecurătoare, apoi se usucă complet cu prosoape de hârtie. Prăjiți cartofii în mai multe loturi pentru a evita aglomerarea uleiului, amestecându-i pentru a se distribui uniform în ulei până când abia încep să devină aurii, aproximativ 4 până la 5 minute. Mutați cartofii fierți în tigaie și lăsați-i să ajungă la temperatura camerei, cu cel puțin 10 minute și până la o oră înainte de servire. Ridicați temperatura uleiului la 375 de grade.Gatiti midiile: aduceti sosul de smantana la fiert la foc mediu; adăugați midiile, acoperiți tigaia și gătiți, agitând tigaia o dată sau de două ori până când încep să se deschidă; aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți capacul și agitați din nou tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă vinul, se agită și se gătește încă 2 minute până când vinul reduce o parte. Acoperiți tigaia, scoateți-o de pe foc și lăsați-o deoparte.Dați cartofilor al doilea prăjit: lucrând cu aproximativ jumătate din cartofi odată, prăjiți în uleiul de 375 de grade până se rumenesc și crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scurgeți-le pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie; aruncați cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Se toarnă midiile și tot bulionul într-un castron mare; garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Serviți în boluri individuale cu prăjiturile pe lateral.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Pregătiți un espresso cu aragaz cu 6 porții conform instrucțiunilor producătorului și preparați o oală cu cafea cubaneză puternică sau espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Puneți zahărul într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă și adăugați 1 sau 2 linguri de cafea fierbinte sau espresso. Folosind un tel mic, bateți zahărul cu cafeaua sau espresso până devine palid și gros și aproape dizolvat, aproximativ 1 minut. Se amestecă restul de cafea fierbinte sau espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Lăsați spuma să se ridice la vârf, apoi turnați în Căni în stil espresso și serviți imediat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
12
Pregătiți sânii de rață: tăiați excesul de grăsime și piele de pe sânii de rață pentru a îngriji aspectul, dar lăsați suficientă grăsime pentru a acoperi o parte a cărnii pentru aromă. Scorați pielea într-un model încrucișat și condimentați ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră.Pregătiți sosul de coriandru cu miere: prăjiți semințele de coriandru într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când degajă o aromă picantă și sunt de culoare închisă (dar nu arse), aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Așezați într-un mortar și zdrobiți cu un pistil.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
15
Puneți mierea și sosul de soia într-o cratiță mare și aduceți încet la fierbere, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
16
Adăugați stocul și semințele de coriandru zdrobite și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1
Așezați pieptul, cu pielea în jos, într-o tigaie rece, așezată la foc mediu-mic. Gatiti 10 minute, apasand frecvent rața pentru a o menține cât mai plată posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți toată grăsimea din tigaie, întoarceți rața și gătiți încă 7 minute sau până când ați terminat după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Lăsați rața să se odihnească pe un raft lângă aragaz timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Serviți: feliați rața și aranjați cu prăjiturile cu mămăligă, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rață întreagăRață întreagă
5
Stropiți sosul pe farfurie și garnisiți cu coriandru.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Într-o oală la foc mediu, aduceți apa, condimentele și untul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Bateți în mămăligă. Reduceți temperatura la mediu-scăzut și gătiți până când amestecul părăsește partea tigaiei, aproximativ 5 minute, amestecând constant. Odată gătit, amestecați parmezanul. Întoarceți mămăliga pe o foaie de folie de plastic și lăsați-o să stea până când este suficient de rece pentru a o manipula. Apoi rotiți-l într-un jurnal strâns și răsuciți capetele. Se lasă să se răcească complet și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 1 oră.Desfaceți ruloul de mămăligă răcit și tăiați-l în felii groase de cm. Într-o tigaie antiaderentă sau din fontă, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Prăjiți prăjiturile până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Prăjiturile cu mămăligă trebuie să fie ferme și crocante la exterior, dar umede și fierbinți la interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Serviți imediat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
10
Clătiți fileul de pește și uscați-l. cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Tăiați-l în bucăți de 2 inci.
12
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez cu un capac setat la foc mediu-mare până când strălucește și aproape fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
13
Adăugați pielea de pește în jos în oală și gătiți, până când pielea este foarte crocantă și se eliberează din oală. Nu fi tentat să miști peștele până nu se eliberează. Coborâți focul la mediu, întoarceți peștele și gătiți încă 2 sau 3 minute. Nu trebuie să fie gătit până la capăt în acest moment. Mutați peștele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge, cu pielea în sus. În timp ce tigaia este încă caldă, ștergeți cu atenție excesul de ulei din oală folosind un tampon suficient de mare de prosoape de hârtie pentru a vă proteja mâinile de ardere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
14
Puneți peștele scurs înapoi în tigaie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Adăugați usturoiul, roșiile tocate, pasta de curry, laptele de cocos, frunza de kaffir, sare și piper. Acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
16
Se servește cu orez.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Ingrediente

1frunze de kaffirfrunze de kaffir1parmezan ras8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamarpagic tocatarpagic tocat1lasăcilantro ca garnitură, după gustcilantro ca garnitură, după gust2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de coriandrusemințe de coriandru2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1bulb de feniculbulb de fenicul12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi decojit și tocatusturoi decojit și tocat1Oreos dublu umplutpastă de curry verdepastă de curry verde21 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecafea cubaneză măcinată fin sau espresso (după cum este necesar)cafea cubaneză măcinată fin sau espresso (după cum este necesar)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1pinchsare kosher eash și piper proaspăt crăpatsare kosher eash și piper proaspăt crăpat2pinchscartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare907ardei habeneromidii vii proaspetemidii vii proaspete21 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteulei (pentru prăjit)ulei (pentru prăjit)21 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteuleiul de măsline ca nevoie de prăjireuleiul de măsline ca nevoie de prăjire28ardei habeneroParmezan rasParmezan ras2pinchspiper negru crăpatpiper negru crăpat21 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentepiper negru proaspăt crăpat, după cum este necesarpiper negru proaspăt crăpat, după cum este necesar9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez fiert caldorez fiert cald907ardei habenerocartofi roșiicartofi roșii680ardei habenerofile de somon Keta sălbatic din Alaska, cu pielefile de somon Keta sălbatic din Alaska, cu piele21 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentesare după cum este necesarsare după cum este necesar591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvermut albvermut alb3941 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă sau lapteapă sau lapte
DificultateExpert
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate73
Revista