Coroană De Caise De Ciocolată

Coroană De Caise De Ciocolată
Această rețetă face 10 porții cu 656 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă $3.16 pe portie se încadrează în bugetul dvs., coroana de caise de ciocolată ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Un amestec de ou, migdale, toppinguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Coroană De Cardamom De Caise, Topirea brânzei cu coroană de pâine cu Mac și caise, și Coroană de ciocolată și Macadamia.

Instrucțiuni

1
Faceți aluat: amestecați drojdia în 3 linguri. cald (11
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
DrojdieDrojdie
2
apă în bolul unui mixer de stand sau al unui bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Stand MixerStand Mixer
3
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
4
Adăugați lapte, zahăr granulat, sare, unt, ou, cardamom și 2 căni de făină; se amestecă cu cârligul de aluat la viteză mică sau se amestecă până se combină. Se amestecă încă aproximativ 1 cană de făină (suficientă pentru un aluat moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
5
Se amestecă cu cârligul de aluat la viteză medie până când aluatul este neted, elastic și nu mai este lipicios, 8 până la 10 minute, adăugând mai multă făină, dacă este necesar, astfel încât aluatul să se tragă curat din castron. (Sau întoarceți-vă pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați, adăugând făină după cum este necesar pentru a împiedica aluatul să se lipească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Vas de ulei, se adaugă aluatul și se răstoarnă, apoi se lasă să crească, acoperit, într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul și împărțiți-l în 2 părți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Faceți umplutura: într-un castron mic, combinați zahărul brun, scorțișoara, cardamomul, caisele, migdalele și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CiocolataCiocolata
CaiseCaise
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Rulați fiecare porție de aluat pe o suprafață de lucru ușor făinată într - un 7-x 14-in. dreptunghi cu o latură lungă orientată spre tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Întindeți dreptunghiurile cu unt și presărați cu amestec de caise până la 1 in. de la marginea cea mai îndepărtată de tine. Începând de la cea mai apropiată parte, rotiți fiecare dreptunghi într-un buștean și sigilați de-a lungul marginii (dar nu se termină) cu un vârf bun. Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și puneți bușteni unul lângă celălalt pe hârtie, cusați în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Țeseți buștenii împreună pentru a forma o împletitură liberă. Ridicați panglica și răsuciți ușor o dată sau de două ori. Formați împletitura într-un inel pe foaia de copt, prindeți capetele împreună pentru a vă uni și trageți sub. Acoperiți ușor cu un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald până la pufos, 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Periați inelul cu ou și împrăștiați cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
OuăOuă
2
Coaceți până se rumenesc și un termometru cu citire instantanee introdus în pâine citește 185 până la 190, aproximativ 30 de minute. Glisați tortul de la pergament la un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
3
Lăsați să se răcească cel puțin 20 de minute.
4
Bateți zahărul pudră și siropul într-un castron până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Stropiți peste tort.
6
Faceți înainte: până la 1 zi, răcită. Setați pe o foaie de copt, înfășurați cu folie și reîncălziți într-un cuptor de 250 de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate8
Revista