Coroana de Crăciun a Sandrei
Coroana de Crăciun a Sandrei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 418 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de unt, zahăr granulat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Aperitiv De Coroană De Crăciun, Salată De Coroană De Crăciun, și Cookie-Uri De Coroană De Crăciun.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați o bucată mare de hârtie pergament pe o tăietură. Deschideți recipientul pentru biscuiți și îndepărtați aluatul.
Așezați bucățile pe placa de tăiere căptușită și lăsați-o deoparte.
Într-un castron mic, folosind o furculiță, amestecați împreună zahărul și scorțișoara, dați deoparte.
Într-un alt castron mic, folosind o furculiță, bateți gălbenușul de ou cu 1/2 linguriță de apă, așezați partea.
Folosind un tăietor de prăjituri în formă de frunze, scoateți frunzele. Folosind o perie de patiserie, periați frunzele liberal cu spălarea ouălor.
Presărați zahărul cu scorțișoară.
Aranjați frunzele apropiate într-un model circular, cu vârfurile frunzelor orientate spre o tigaie de pizza căptușită cu hârtie pergament.
Așezați coroana pe nivelul mediu al cuptorului timp de 17 minute.
Între timp, într-o oală mare la foc mediu, topiți untul. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați în marshmallows, amestecând constant pentru a evita arderea. Odată ce amestecul este topit, reduceți focul la minim pentru a-l menține "flexibil".
Se toarnă colorantul alimentar verde.
Combinați până când vedeți o culoare bogată și chiar verde pe tot parcursul. Îndoiți ușor fulgii de porumb.
Așezați un prosop de bucătărie pe o suprafață plană sau blat, scoateți coroana din cuptor și așezați-o pe prosop. Acest lucru vă va ajuta să preveniți arderea suprafețelor. Distribuiți cu atenție amestecul cald de marshmallow peste coroană. Înainte ca amestecul" holly " să se răcească complet, puneți coroana cu bomboane de scorțișoară pentru a arăta ca fructe de pădure.