Cornuri Italiene Cu Cârnați Și Ouă
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, cârnați italieni și cornuri de ouă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 722 calorii, 22g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home necesită avocado, brânză, piper și ardei jalapeno. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 42%. Încearcă Cârnați Italieni Coace Ouă, Cârnați italieni și coacere cu ouă, și Bol de mic dejun Italian cu cârnați, ouă și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați brânza, jalapeno și ierburile. Se sfărâmă cârnații peste amestec și se amestecă bine. Formați în opt chiftele.
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, gătiți chiftelele timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când nu mai sunt roz. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul. Într-o altă tigaie mare antiaderentă, topiți jumătate din unt la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă în tigaie (amestecul trebuie să se fixeze imediat la margini).
Pe măsură ce ouăle se stabilesc, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Acoperiți și gătiți cu 1-2 minute mai mult sau până când blatul este setat. Glisați ouăle pe o farfurie; tăiați în patru pene. Repetați cu amestecul rămas de unt și ouă.
Întindeți maioneza peste cornuri; deasupra cu chiftele de cârnați, ouă, roșii și avocado.