Cornuri Cu Fulgi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați croissantele fulgi. Această rețetă servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă caldă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cornuri Cu Fulgi, Cornuri Cu Unt Fulgios, și Aluat De Plăcintă Cu Fulgi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1 cană de făină, zahăr, drojdie și sare.
Adăugați apă caldă și scurtarea. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Adăugați 1/2 cană de făină; bate 2 minute mai mult. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute. Puneți aluatul în jos. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un 15 in. x 10-in. dreptunghi. Într-un castron mic, bateți untul rece până se înmoaie, dar încă rece.
Întindeți aluatul cu un sfert din unt. Îndoiți aluatul în treimi, începând cu o latură scurtă. Întoarceți aluatul un sfert de tură. Repetați rularea, untul și plierea de trei ori. Înfășurați în folie de plastic. Se da la frigider peste noapte.
Pe o suprafață făinoasă, rulați aluatul într-un 14-in. pătrat. Cu un cuțit ascuțit, tăiat în sferturi.
Tăiați fiecare sfert în diagonală în jumătate, formând două triunghiuri.
Rulați triunghiuri de la capătul larg; așezați cu capătul ascuțit în jos 2 in. separat pe o foaie de copt unsă. Curba se termină pentru a forma o formă de semilună. Acoperiți și dați la frigider timp de 20 de minute.
Se coace la 425 la 13-18 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci.