Cornucopia De Patiserie
Cornucopia de patiserie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 547 calorii, 13g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, apă, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aperitiv Cornucopian Lox, Cornucopia Chex Mix, și Compot De Cornucopie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bine făina și sarea într-un castron mare.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite. Bateți 2 ouă și 1/3 cană de apă rece; se adaugă la amestecul de făină.
Se amestecă cu furculița până când făina este umezită (se pot adăuga 1 până la 2 linguri de apă, dacă este necesar). Adunați patiseria într-o minge; împărțiți în sferturi. Păstrați patiseria învelită până când este gata de utilizare.
Pentru a face mucegai pentru cornucopie, zdrobiți ușor pătratele de folie de aluminiu în bile. Stiva bile în centrul de 20-inch foaie de folie; aduce se termină, ambalaj strâns. Apăsați în formă de corn al abundenței, aproximativ 10 inci lungime și 5 inci înălțime la deschidere. Pulverizați mucegaiul generos cu spray de gătit.
Pentru a face baza de cornucopia, rola un sfert de patiserie pe floured pânză acoperită suprafață cu ac de rulare floured în formă de triunghi aproximativ 1 inch mai mare decât baza de mucegai folie.
Transferați pe foaia cookie ungrased.
Așezați matrița de folie pe baza de patiserie.
Pentru a face cornucopia, rulați un sfert de patiserie într-un oval, de aproximativ 15x10 inci.
Tăiați ovalul de patiserie pe lungime în benzi de 1 inch, folosind tăietor de patiserie festonat.
Se amestecă 1 ou și 2 lingurițe de apă rece.
Periați 1 fâșie scurtă cu amestec de ouă; așezați Fâșia, amestecul de ouă cu fața în afară, în jurul vârfului mucegaiului, formând un punct. Începând cu benzi mai scurte, periați pe rând cu amestec de ouă și drapați cu grijă peste mucegai, amestecul de ouă cu fața în afară, suprapunând banda precedentă de 1/4 inch și permițând excesului de patiserie să se întindă pe bază.
Rulați și tăiați un sfert suplimentar de patiserie în oval, 15x10 inci. Folosind benzi mai lungi, continuați până când mucegaiul este complet acoperit (nu tăiați excesul de patiserie în acest moment). Nu acoperiți deschiderea cu produse de patiserie. Asigurați-vă că toate benzile sunt presate în siguranță pe benzile precedente și că nu există goluri.
Împărțiți restul de un sfert de patiserie în 3 părți. Împărțiți 1 parte în jumătate; rotiți 1 jumătate în frânghie, aproximativ 24 inci lungime și 1/4 inch grosime. Aplatizați frânghia cu sucitorul la o bandă lată de aproximativ 1/2 inch.
Se taie benzi pe lungime în jumătate, folosind cuțit ascuțit. Răsuciți jumătățile împreună ușor și ușor în împletitură.
Periați marginea exterioară a deschiderii cornucopiei cu amestec de ouă.
Așezați panglica în jurul deschiderii; ciupiți capetele pentru a le fixa.
Periați panglica cu amestec de ouă. Faceți o împletitură suplimentară cu jumătatea rămasă din 1 parte de aluat.
Periați amestecul de ouă în jurul bazei cornucopiei peste benzile care depășesc.
Așezați panglica în jurul bazei, ciupind capetele pentru a le fixa. Tăiați orice exces de patiserie care apare sub împletitură; aruncați garniturile.
Periați panglica cu amestec de ouă.
Pentru a decora cornucopia, formați 1 parte din patiseria rămasă în viță de vie și struguri; rulați și tăiați restul de 1 parte de patiserie în frunze. Atașați la cornucopia, folosind amestecul de ouă.
Periați întreaga cornucopie cu amestec de ouă. Cornucopia poate fi acoperită și refrigerată în acest moment până la 24 de ore sau învelită cu grijă și strâns și congelată până la 1 lună.
Încălziți cuptorul la 218°.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când este setat; scoateți din cuptor.
Se periază cu lapte; se presară generos cu zahăr. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până se rumenesc. (Dacă este necesar, acoperiți vârful și marginea frontală cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă.) Se răcește pe foaia de cookie 5 minute; slăbiți cu o spatulă metalică mare și glisați cu grijă pe grătar. Se răcește cel puțin 40 de minute. Îndepărtați cu grijă folia din cornucopia. Acoperiți ușor și păstrați-l într-un loc răcoros și uscat (nu refrigerați).