Cornucopia De Patiserie

Cornucopia De Patiserie
Cornucopia de patiserie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 547 calorii, 13g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, apă, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aperitiv Cornucopian Lox, Cornucopia Chex Mix, și Compot De Cornucopie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă bine făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite. Bateți 2 ouă și 1/3 cană de apă rece; se adaugă la amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă cu furculița până când făina este umezită (se pot adăuga 1 până la 2 linguri de apă, dacă este necesar). Adunați patiseria într-o minge; împărțiți în sferturi. Păstrați patiseria învelită până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
4
Pentru a face mucegai pentru cornucopie, zdrobiți ușor pătratele de folie de aluminiu în bile. Stiva bile în centrul de 20-inch foaie de folie; aduce se termină, ambalaj strâns. Apăsați în formă de corn al abundenței, aproximativ 10 inci lungime și 5 inci înălțime la deschidere. Pulverizați mucegaiul generos cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Pentru a face baza de cornucopia, rola un sfert de patiserie pe floured pânză acoperită suprafață cu ac de rulare floured în formă de triunghi aproximativ 1 inch mai mare decât baza de mucegai folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Transferați pe foaia cookie ungrased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Așezați matrița de folie pe baza de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Pentru a face cornucopia, rulați un sfert de patiserie într-un oval, de aproximativ 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Tăiați ovalul de patiserie pe lungime în benzi de 1 inch, folosind tăietor de patiserie festonat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
10
Se amestecă 1 ou și 2 lingurițe de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
11
Periați 1 fâșie scurtă cu amestec de ouă; așezați Fâșia, amestecul de ouă cu fața în afară, în jurul vârfului mucegaiului, formând un punct. Începând cu benzi mai scurte, periați pe rând cu amestec de ouă și drapați cu grijă peste mucegai, amestecul de ouă cu fața în afară, suprapunând banda precedentă de 1/4 inch și permițând excesului de patiserie să se întindă pe bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
OuăOuă
12
Rulați și tăiați un sfert suplimentar de patiserie în oval, 15x10 inci. Folosind benzi mai lungi, continuați până când mucegaiul este complet acoperit (nu tăiați excesul de patiserie în acest moment). Nu acoperiți deschiderea cu produse de patiserie. Asigurați-vă că toate benzile sunt presate în siguranță pe benzile precedente și că nu există goluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
13
Împărțiți restul de un sfert de patiserie în 3 părți. Împărțiți 1 parte în jumătate; rotiți 1 jumătate în frânghie, aproximativ 24 inci lungime și 1/4 inch grosime. Aplatizați frânghia cu sucitorul la o bandă lată de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
14
Se taie benzi pe lungime în jumătate, folosind cuțit ascuțit. Răsuciți jumătățile împreună ușor și ușor în împletitură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
15
Periați marginea exterioară a deschiderii cornucopiei cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
16
Așezați panglica în jurul deschiderii; ciupiți capetele pentru a le fixa.
17
Periați panglica cu amestec de ouă. Faceți o împletitură suplimentară cu jumătatea rămasă din 1 parte de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
18
Periați amestecul de ouă în jurul bazei cornucopiei peste benzile care depășesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
OuăOuă
19
Așezați panglica în jurul bazei, ciupind capetele pentru a le fixa. Tăiați orice exces de patiserie care apare sub împletitură; aruncați garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
20
Periați panglica cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
21
Pentru a decora cornucopia, formați 1 parte din patiseria rămasă în viță de vie și struguri; rulați și tăiați restul de 1 parte de patiserie în frunze. Atașați la cornucopia, folosind amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
RolaRola
OuăOuă
22
Periați întreaga cornucopie cu amestec de ouă. Cornucopia poate fi acoperită și refrigerată în acest moment până la 24 de ore sau învelită cu grijă și strâns și congelată până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
23
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
24
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când este setat; scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
25
Se periază cu lapte; se presară generos cu zahăr. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
26
Coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până se rumenesc. (Dacă este necesar, acoperiți vârful și marginea frontală cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă.) Se răcește pe foaia de cookie 5 minute; slăbiți cu o spatulă metalică mare și glisați cu grijă pe grătar. Se răcește cel puțin 40 de minute. Îndepărtați cu grijă folia din cornucopia. Acoperiți ușor și păstrați-l într-un loc răcoros și uscat (nu refrigerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista